HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Light vs Lawliet [L]

Go down 
AuthorMessage
Sayuri

Sayuri

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 27
Localizare : Majestical Parade
Stare de spirit : happy
Data de inscriere : 2009-04-05

PostSubject: Light vs Lawliet [L]   Mon Apr 06, 2009 1:42 am

Pe care din cei 2 ii preferati?

Aici este practic o decizie foarte grea in a aceleg unul din aceste 2 personaje. Voi incerca sa fiu cat mai clara sisa aduc cat mai multe argumente.

Lawliet- ei bine este caracterizat ca un adevarat geniu, este prezentat sub aspect grafica ca fiind o persoana obisnuita lipsita de orice element care ar arata ca este un geniu. Pentru inceput nici nu poti spune ca este un geniu. In activitatea sa prezentata in anime afce unele mici greseli si are elemente in care exagereaza foarte mult (aici ma refer la partea cand a prins-o pe Misa si a interogat-o intr-un mod cam bruta cea ce ma face sa cred ca a cam exagerat aici). Personalitatea luie ste complexa fiind capabil sa treaca repede de la o stare la alta reusind de fiecare data sa isi formeze o personalitate corespunzatoare.
Light- cum am mai zis este o fiinta prezentata prin perfectiune in adevaratul sens al cuvantului, totul este creat cu mare atentie, atat prin grafica unde este prezentat ca fiind un adevarat geniu folosindu-se de multe elemente care arata prefectiunea sa. pentru prima data prezentat ca un copil genial lispit de orice interes pentru ce este in jurul lui si dezgustat de crimele si infractiunile acre se produc in lume in fiecare zi chiar sub ochii nostri. este visator gandindu-se mereu la o lume mai buna din acre sa dispara toti criminali, la o lume guvernata doar de pace si liniste fara criminali dorind sa ii elimine pe acestia fiind el insusi un adevarat criminal. Pe parcursul actiuni lui face foarte multe creseli care trezesc tot mai mult suspiciunile asupra lui cum ca ar fi Kira, trezesc suspiciunile nu numai a lui lawliet cat si a celor din jurul lui. Devine uneori o persoana lipsita de personalitat capabila de a face orice pentru asi atinge scopurile absurde, peofitand pur si simplu de persoanele care sunt in jurul lui (aici ma refer la Misa in primu rand de care a profiutat pana in ultima clipa stiind ca aceasta va face oroce pentru el, apo putem vorbi de Takada cu care s-a intamplat acelasi lucru , apoi Mikami care il considera pe Light un zeu si nu in cele din urma profitand urat de prietenia pe care Lawliet i-a oferito) in final observand inainte de a muri ca ii pare rau de aceste persoane chiar rostind numele fiecaruia, se vedea pe fata lui ca regreta ce a facut si se gandeste la ce bine era cand ra un simpu elev un simplu copil fara aceste griji si fara aceste co pliactii care i-au fost aduse de carnet.
In final votul meu va merge totusi la Light deoarece chiar aregretat chiar daca au fost doar in ultimele clipe dar a regretat ce a fcaut si s-a vazut asta pe fata lui.
Back to top Go down
View user profile http://yune-divinne.blogspot.com
 
Light vs Lawliet [L]
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anime/Manga :: Anime :: Death note-
Jump to: