HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Gemenii Cramp

Go down 
AuthorMessage
~GeO~

~GeO~

Numarul mesajelor : 57
Localizare : Bacau ~ :)
Data de inscriere : 2009-03-27

PostSubject: Gemenii Cramp   Sat Mar 28, 2009 11:48 pm

Personaje principale

* Lucian Cramp, în vârstă de zece ani, este fratele mai inteligent. Îi place să îşi petreacă timpul în mlaştina din Oraşul Săpunului (Soap City), alături de cel mai bun prieten, Tony. Sensibil şi bizar, îi place să tricoteze, e dornic să fie plăcut celorlalţi şi are un spirit academic, conştient de necesitatea protejării mediului. Se pare că este cu câteva minute mai mare decât Wayne, cum se vede în generic că a fost scos primul.
* Wayne Cramp este cel mai înalt şi mai puţin inteligent dintre cei doi fraţi.Are o piele hilara rara la oameni,cea albastra. Îşi petrece timpul bătându-l pe fratele său. Îi place să aducă în casă fierătanii de la groapa de gunoi. Este plăcut de Wendy Winkle, care are o slăbiciune pentru el. Întru-n episod se afirmă că numele lui mic este Archibald. Îi place să-şi facă părinţii să creadă că el este copilul îngeraş, schimbându-şi vocea într-una de copil cuminte.

* Doamna Cramp (Dorothy Cramp) este mama celor doi gemeni şi soţia Domnului Cramp. Este dependentă de curăţenie. A transformat subsolul casei într-un laborator de curăţenie şi depăşeşte linia de isterie. Are o slăbiciune pentru Agentul X.
* Domnul Cramp (Horace-Herman-Neville Cramp) este tatăl lui Lucien şi Wayne. Este un tip comod care vrea sa ducă o viaţă liniştită. Este obsedat de a-şi face şeful mândru de munca sa. Este de asemenea obsedat de Vestul Sălbatic. Poate fi văzut urmărind emisiuni Cowboy sau exersând cu lasoul. Are o slăbiciune pentru Rodeo Rita, o cântăreaţă de muzică Rodeo.
* Tony Parsons este cel mai bun prieten a lui Lucien. Este un băiat de mlaştină, care locuieşte alături de cei cinci fraţi şi părinţii săi. Tatăl său se numeşte Seth, iar mama Lily. Are 75 cm, şi intră mereu în necazuri din această cauză.Putem spune ca este cel mai scund baiat de zece ani din lume.
* Wendy Winkle este fetiţa lui Walter Winkle, şeful Domnului Cramp. Este dură cu toată lumea, exceptându-l pe Wayne. Îl place foarte mult şi ar face orice să-l cucerească. Este fitoasa şi are multe pretenţii.
* Mari Phelps este prietena lui Lucian. Cooperează de multe ori cu el în treburile Anti-poluare. Este un copil adoptat de o familie foarte ciudat de fericită. Toţi membrii (cu excepţia lui Mari) au părul maro şi nişte priviri fixe, care te sperie. Mari este "oaia neagră" în familia sa adoptivă.

Personaje secundare

* Joe Jegosu' este un om mai în vârstă, ce locuieşte într-o rulotă, la groapa de gunoi. Este de asemenea prietenul lui Wayne. Joe este un personaj căruia nu i s-a văzut decât o mână sau o parte din corp. El nu a făcut în viaţa lui un duş, până ce s-a mutat într-un episod la familia Cramp.

* Walter Winkle este şeful Domnului Cramp şi tatăl lui Wendy. Locuieşte într-o casă uriaşă, luxoasă. Este probabil să fie un om de mlaştină (s-a amintit în multe episoade). Soţia sa este grasă, dezinteresată, dar având acelaşi gusturi ca ale fiicei sale.

* Hillary Hissy (Domnişoara Hissy) este învăţătoarea lui Lucien, Wayne, Mari şi Wendy. Este prietena lui Joe Jegosu'. Este foarte puternică. Într-un episod s-a dezvălui faptul că e expertă la Karate şi Arte Marţiale. A fost văzută de asemenea că face Parkour.

Back to top Go down
View user profile http://anahi-andry-4u.hi5.com
 
Gemenii Cramp
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anime/Manga :: Non-anime-
Jump to: