HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Naruto Uzumaki

Go down 
AuthorMessage
Chou

Chou

Numarul mesajelor : 1926
Data de inscriere : 2009-01-01

PostSubject: Naruto Uzumaki   Sat Jan 03, 2009 2:29 am

Naruto Uzumaki (うずまき ナルト, Uzumaki Naruto?) este un personaj fictiv din seriile manga şi anime Naruto, creat de Masashi Kishimoto ca personaj principal al seriei. In timpul concepţiei lui Naruto, Kishimoto a vrut ca personajul să fie unul "simplu si prost" dându-i multe dintre caracteristicile lui Son Goku, personajul principal din Dragon Ball.

În serie, Naruto este un ninja din satul fictiv Konoha iar visul lui este să devină un Hokage, liderul satului. Din cauza faptului că este gazda vulpii cu nouă cozi, o creatură malefică ce a atacat Konoha, el este ostracizat de către ceilalţi săteni. Pentru aceasta el compensează cu personalitatea lui veselă şi zgomotoasă, iar pe parcursul seriei, el reuşeşte să se împrietenească cu alţi ninja din Konoha şi din alte sate. El are o relaţie mai apropiată cu Sasuke Uchiha, unul din colegii lui din Echipa 7, şi-l tratează ca pe fratele său. Naruto apare în toate filmele seriei, şi de asemenea, în alte animaţii şi jocuri video.

Multe publicaţii anime şi manga şi-au exprimat nemulţumirea şi l-au criticat pe Naruto. El a fost văzut ca un stereotip comparabil cu multe alte reviste shōnen. Cu toate acestea, Naruto a rămas foarte popular printre cititorii revistei, obţinând locuri fruntaşe în concursurile de popularitate. Numeroase produse bazate pe povestea Naruto au fost făcute, incluzând figurine de acţiune şi păpuşi de pluş.Naruto Uzumaki 
Gen :Masculin 
Vârstă: 12-13 (În Partea I a seriei)
15-16(În Partea II) 
Data naşterii :10 octombrie
Culoarea părului: Blond 
Culoarea ochilor :Albastru 
Specialitate :Ninja (rang Genin)
Familie :Minato Namikaze (tată, decedat)
Kushina Uzumaki (mamă, presupus decedată)
Jiraiya (naş, decedat) 

Back to top Go down
View user profile http://anime-sensation.4rumer.com
Sayuri

Sayuri

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 27
Localizare : Majestical Parade
Stare de spirit : happy
Data de inscriere : 2009-04-05

PostSubject: Re: Naruto Uzumaki   Mon Apr 06, 2009 1:46 am

Nu se stie de ce naruto nu poarta numele tatalui sau sau ce sa intamplat cu mama sa insa stim ca tatal sau a inchis vulpea in naruto cu un scop anume jiraiya stiind ca minato nu a facut niciodata ceva fara a avea un scop.Este un personaj foarte complex chiar daca este prezentat sub aspectul unei persoane aiurite si hiperactive.
Back to top Go down
View user profile http://yune-divinne.blogspot.com
 
Naruto Uzumaki
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anime/Manga :: Anime :: Naruto-
Jump to: