HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kakashi Hatake

Go down 
AuthorMessage
Chou

Chou

Numarul mesajelor : 1926
Data de inscriere : 2009-01-01

PostSubject: Kakashi Hatake   Sat Jan 03, 2009 2:20 am

Kakashi Hatake (はたけ カカシ, Hatake Kakashi?, scris şi 畑 案山子) este un caracter fictiv în seriile manga şi anime create de Masashi Kishimoto. Kishimoto a plănuit, iniţial, să-l introducă pe Kakashi în manga mai la început dar a fost introdus mai târziu pentru a-i putea prezenta mai bine pe coechipierii lui Naruto.[1]

În poveste, Kakashi este liderul şi învăţătorul Echipei 7, formată din personajele principale ale seriei, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno şi Naruto Uzumaki. Iniţial el este descris ca un personaj detaşat şi placid, dar pe parcursul seriei, loialitatea lui faţă de prieteni şi studenţi devine din ce in ce mai mare. Trecutul lui Kakashi a fost destul de controversat în serie, apărând un arc (Kakashi's Gaiden) dedicat experienţelor lui din trecut. Kakashi a apărut în majoritatea episoadelor din Naruto, în trei din cele 4 filme ale seriei, toate OVA-urile şi multe jocuri video.

Numeroase publicaţii anime şi manga au criticat şi lăudat personajul Kakashi. Deşi există multe personaje similare în revista shōnen , dubla personalitate a lui Kakashi a fost observată si lăudată de către critici.[2][3] Popuaritatea lui Kakashi a fost notată de cititori; T.H.E.M. a commentat că seria poate fi foarte bine redenumită în "Kakashi".[3] Kakashi has been highly popular with the Naruto reader base, placing high in several popularity polls.[4] Marfa bazată pe Kakashi a fost de asemenea lansată, incluzând breloguri şi păpuşi de pluş.
Back to top Go down
View user profile http://anime-sensation.4rumer.com
 
Kakashi Hatake
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anime/Manga :: Anime :: Naruto-
Jump to: