HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 About

Go down 
AuthorMessage
Chou

avatar

Numarul mesajelor : 1926
Data de inscriere : 2009-01-01

PostSubject: About   Sun Feb 15, 2009 6:46 pm

Spiral (sau Spirala ; Suiri No Kizuna (în engleză Bonds Of Reasoning):este un manga gen thriller transformat în anime de TV Tokio.
Totul începe când Kiotaka Narumi dispare fără urmă după ce îşi apelase fratele Ayumu spunându-i că în legatură cu misterul Blade Children(copii spintecători)el va dispărea pâna când află "misterul nevazut din mâinile lui" şi că să-i transmită cumnatei lui,Madoka acelaşi lucru.La sfârşit Ayumu într-un fel se dă bătut.
PERSONAJE
Ayumu Narumi : este protagonistul,îi place să lucreze singur,este calculat,inteligent dar în acelaşi timp îi lipseşte încrederea în sine.El insuşi crede că este doar "o copie" a fratelui său şi că poate doar săl imite şi nu va putea fi niciodată mai bun ca el.Este şi un bun bucătar-acesta găteşte mereu pentru cumnata lui;Hiyono este înebunită după mâncarea lui.Prea multe detailii despre el nu sunt date , primul episod începe cu primul lui caz.
Eyes Rutherford : este unul dintre copii spintecători,şi un foarte bun pianist.Este tăcut şi rece.Crede că copii spintecători numai au nicio şansă şi că asta a fost soarta lor.
Hiyono Yuizaki : este un fel de "mâna dreaptă" a lui Ayumu.Este ziarista şcolii.Poartă mereu o agendă roz cu ea în care notează informaţii despre elevii şcolii.
Kousuke Asazuki : alt copil spintecător,îi plac jocurile periculoase...este unul dintre cei care îl pun la probă pe Ayumu.
Rio Takeuchi : este cea mai periculoasă şi cea mai mică dintre copii spintecători.Este specialistă in explozivi.Pare o fată naivă si draguţă,dar în interior este cu totul diferită.
Kanone Hilbert : alt copil spintecător cu dublă personalitate.Crede că copii spintecători numai au nici o speranţa.De asemenea îi explică acest lucru lui Ayumu în ultimul episod şi îi spune cum că inteligenţa şi puterea de a crede în sine pot fi spulberate cu violenţa iar la sfârşit Ayumu îi închide gura cu faptul că el poate face doar atât.
Ryoko Takamachi : este o sportivă foarte bună. Ea nu dorea să ia parte la lupta copiilor spintecători, cu toate că făcea parte dintre ei, pentru că nu dorea să omoare pe nimeni, dar este obligată de Eyes Rutherford care o învinge la un simplu joc fereste-te de minge. A avut o legătură cu Kousuke, care s-a rupt când acesta a omorât pentru prima oară.
Madoka Narumi : este soţia lui Kiotaka.Este inspectoare în poliţia locală a oraşului.Se crede o bună detectivă şi crede că Ayumu ar trebui "sa stea în banca lui",dar intr-un sfârşit îşî dă seama ca Ayumu este singurul care ar putea ştii ceva de Kiotaka şi într-un fel se bazează pe pistele lui.
Suemaru Wataya : este parterul de serviciu de Madoka.Dă impresia unui pămpălău şi îi place să facă pe poliţistul dur...dar defapt este un om sensibil şi bun la inimă.
Sayoko Shiranagatani : este unul din copii spintecători cu creierul "spălat".Habar nu are idee de cine sunt copii spintecători şi nici cine este.Traieste cu bunicul ei.Ayumu rezolvase un caz în care în casa fetei respective cineva asesinase bibliotecara casei.
Kanzaka : este comisarul circăi de poliţie în care lucrează Madoka.Acesta insistă că căutarea informaţiilor despre Kiotaka este inutilă.În cele din urmă acesta moare fară să apuce sa spună ce ştia despre copii spintecători.Se presupune ca de asemenea el este cel care a parolat dosarul lui Kiotaka din calculatoarele poliţiei.
Back to top Go down
View user profile http://anime-sensation.4rumer.com
Kimi-chan
..::Ben10AlienForceAddicted::..
avatar

Numarul mesajelor : 333
Data de inscriere : 2009-01-22

PostSubject: Re: About   Sun Feb 15, 2009 6:51 pm

Episoade


1.Spirala destinului
2.Modul de a muri
3.Copii blestemaţi
4.Fericirea pentru cei care vor să creadă
5.Spânzurătoarea din ceaţă
6.Golul din reţea
7.Alegerea neîncrezătorului
8.Ziua înfrângerii
9.Toate lucrurile care iţi sunt posibile
10.Doar o acţiune inteligentă
11.Noapte bună,dragă
12.Ochi secătuiţi
13.Uvertură
14.Frangaţă "sclipitoare"
15.Ca o lebădă
16.Ţinte în mişcare
17.Supraveghetorul din întuneric
18.Îngerul lamentabil
19.Oglinda inimii
20.Foşneturi de umbre
21.Sunetul unei inimi frânte
22.Confesia
23.Ploaia neîndurătoare
24.Omul din castelul înalt
25.Sunetul unui iris(floare)ingheţând şi topindu-se
Back to top Go down
View user profile http://naruto-kun.forumotion.com
Vizitato
Guest
avatar


PostSubject: Re: About   Sat Feb 28, 2009 4:57 am

Super dragut anime-ul.Pentru ca are grafica care mie chiar imi place foarte
mult. Laughing
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: About   

Back to top Go down
 
About
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anime/Manga :: Anime :: Spirala-
Jump to: